Praktijk Lekker Jezelf is er helemaal op gericht om jou als mens ‘lekker jezelf’ te laten zijn en te blijven. Het is een praktijk voor echte Me-time!

Ik ben in 2003 begonnen met reiki I en II wat een groot verschil gemaakt heeft in mijn leven. Om die reden ben ik verder gegaan met reiki en ben ik in 2008 reiki master geworden. Ter verdieping ben ik in 2011 ingewijd in shambhala multi dimensional healing.

In de praktijk kan je terecht voor energetische behandelingen als reiki en shambhala. Daarnaast kan je terecht voor wellness massage en een Danza massage.

Voor meer informatie over de behandelingen en de tarieven klik op het tabje behandelingen.

Ben je geinteresseerd om zelf reiki te leren en er mee te gaan werken? Of wil je het eens vrijblijvend ondergaan? Neem dan deel aan een van de maandelijkse reiki uitwisselingsbijeenkomsten die Praktijk Lekker Jezelf biedt.

Wil je opgaan voor de 1e of de 2e graad van reiki? Dat kan ook bij praktijk Lekker Jezelf. Informatie en tarieven over de reiki uitwisselingsbijeenkomsten en de reiki cursus I en I, vind je terug onder het tabje workshops.

Ik kijk er naar uit om jouw leven te mogen ‘verreiken’Praktijk Lekker Jezelf - tel.06 41964297

Email Me